Gezellige camping in Zoutelande

Bij ons staan de puntjes op de i...! 

Of je nu een kampeerplaats, een luxe chalet of de prachtige vakantiewoning huurt, onze minicamping is van alle gemakken voorzien en heeft veel te bieden.

Vlakbij de zee en het strand

Onze minicamping ligt op 10 minuten loopafstand van zee en strand en op 10 minuten fietsen liggen gezellige dorpjes zoals Zoutelande, Meliskerke of Westkapelle. De camping grenst direct aan een natuurgebied, ideaal om de hond uit te laten. Onze minicamping is gelegen in een prachtige omgeving wat een uitstekend uitgangspunt is voor het maken van mooie fietstochten en mooie wandelingen over Walcheren.

Faciliteiten minicamping

Onze minicamping is uitermate geschikt voor kinderen. Door de aanwezigheid van bijvoorbeeld een weitje met kleindieren, een voetbalveldje, trampoline, skelters, diverse speeltoestellen zoals een schommel, glijbaan en een wip is er voor zowel jonge kinderen als tieners veel te beleven op de camping.

Slecht weer? Onze camping is voorzien van een ruime recreatieruimte met o.a. kleuterhoekje, voetbalspel, tafeltennis en een grote smart televisie. Kinderen kunnen zich altijd volop vermaken!

Gratis WIFI

Op onze minicamping beschik je over gratis wifi. Op ons hele terrein, maar ook in onze chalets en de vakantiewoning heb je een goed bereik. Met meerdere apparaten zoals laptop, tablet of smartphone kan je gemakkelijk inloggen op onze draadloze internetverbinding.

Fietsen in Walcheren

Op de camping kan je (gratis) gebruik maken van de overdekte en afsluitbare fietsenstalling. Tevens zijn er diverse oplaadpunten aanwezig waar een elektrische fiets of scootmobiel opgeladen kan worden. Niet in de gelegenheid om je eigen fiets mee te nemen? Bij ons op de camping hebben we diverse fietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen en kinderzitjes in de verhuur.

De bakker en broodjesservice

Vanaf de Pasen tot en met ongeveer half oktober komt dagelijks (met uitzondering van zon- en feestdagen) de bakker bij ons op de camping. Wanneer de bakker in het voor- en najaar onze camping niet bezoekt is het mogelijk om dagelijks (met uitzondering van zon- en feestdagen) brood te bestellen. De volgende ochtend hangt de bestelling in de recreatieruimte. Op de camping is huisverkoop van verse scharreleieren, aardappels en uien. Op 2 kilometer afstand ligt tegenaan Zoutelande een grote supermarkt met voldoende parkeergelegenheid voor de dagelijkse boodschappen.

Overige faciliteiten

Op de camping is een aparte ruimte met een wasmachine en droger. Tegen een lage vergoeding mag je hier gebruik van maken. Je kan een handwasje doen en gratis gebruik maken van de centrifuge. In de recreatieruimte staat een magnetron die gratis te gebruiken is. In de recreatie is een collectie folders te vinden met o.a. fiets- en wandelroutes en meer...

Wat vindt u van onze camping?

Laat een berichtje achter.

Zoover Award Winner Gold

Persoonlijke aandacht komt bij ons voorop. Wij zijn pas tevreden als je uitgerust en met mooie herinneringen naar huis gaat. Aan luxe, comfort en ruimte zal het niet ontbreken. We organiseren wekelijks 2 tot 3 gezellige activiteiten die passen bij het seizoen. Onze minicamping bevindt zich op een prachtige landelijke locatie vlakbij strand en zee. Niet voor niets krijgen wij bijna een 10 op Zoover!