Activiteiten op onze minicamping

Een levendige en gezellige minicamping...!

In de vakantieperioden organiseren we op de camping zeer regelmatig leuke activiteiten voor de kinderen. Dit varieert van voetbaltoernooitjes, ponyritjes, huifkartochten tot knutselen of gezamenlijk film kijken. Maar ook nemen we met onze gasten deel aan bijvoorbeeld activiteiten die plaatsvinden in Zoutelande zoals de Dance Award of het touwtrekfestijn. Wanneer de kinderen lekker spelen zal jij het het zeker ook naar je zin hebben.

Bij ons leeft het ook buitenom de vakanties

Buitenom de schoolvakanties heeft Minicamping Boogaard ook veel te bieden. Naast de rust, ruimte en gezellige sfeer organiseren we regelmatig een koffie-uurtje, wijnproeverij of bijvoorbeeld een mooie fietstocht over Walcheren.

Seizoensactiviteiten op de minicamping

Het hele seizoen door organiseren we een gezamenlijke barbecue waar iedereen aan mee kan doen. Daarnaast houden wij zeer regelmatig excursies op ons bloemzaadteeltbedrijf en kunt op een ongedwongen manier kennismaken met ons landbouwbedrijf en genieten van de prachtige bloemenvelden.

Zoover Award Winner Gold

Persoonlijke aandacht komt bij ons voorop. Wij zijn pas tevreden als je uitgerust en met mooie herinneringen naar huis gaat. Aan luxe, comfort en ruimte zal het niet ontbreken. We organiseren wekelijks 2 tot 3 gezellige activiteiten die passen bij het seizoen. Onze minicamping bevindt zich op een prachtige landelijke locatie vlakbij strand en zee. Niet voor niets krijgen wij bijna een 10 op Zoover!