Zon, zee en meer in Zoutelande

Ultiem genieten aan de Zeeuwse Rivièra

In de kleine kustplaats Zoutelande kun je alles vinden om je vakantie tot een succes te maken. De stranden van Zoutelande behoren tot de schoonste stranden van Nederland, zijn gelegen op het zuiden (uniek in Nederland) en hebben de meeste zonuren van Nederland per jaar. Door de ligging wordt het ook wel de Zeeuwse Riviéra genoemd. In Zoutelande is het ultiem genieten van de prachtige stranden en schitterende duinen.

Maar ook wandelend of fietsend kan je het rustige en ruime polderlandschap ontdekken. In de zomerperiode zijn er verschillende attracties, evenementen en zomermarkten in Zoutelande en de nabije omgeving. Kortom... Zoutelande bruist van de gezelligheid!

Er op uit in Zeeland

In heel Zeeland zijn er veel mogelijkheden tot het maken van uitstapjes of het bezoeken van leuke, leerzame of bijzondere attracties. Van een dagje uit met de kinderen tot romantisch samen weg, van sportieve activiteit tot heerlijk ontspannen. Op lokatie is er informatie beschikbaar voor een dagje er op uit met het openbaar vervoer bijvoorbeeld Middelburg, Vlissingen of Brugge. Het kan allemaal in Zeeland...!  Hieronder tref je een overzicht aan van de leukste, gezelligste en meest speciale attracties bij Dagattracties Zeeland.

Zoover Award Winner Gold

Persoonlijke aandacht komt bij ons voorop. Wij zijn pas tevreden als je uitgerust en met mooie herinneringen naar huis gaat. Aan luxe, comfort en ruimte zal het niet ontbreken. We organiseren wekelijks 2 tot 3 gezellige activiteiten die passen bij het seizoen. Onze minicamping bevindt zich op een prachtige landelijke locatie vlakbij strand en zee. Niet voor niets krijgen wij bijna een 10 op Zoover!